• Svenska
  • English
Hotellhavanna.se - startsida
HotellHavanna - webbshop
Hotellhavanna.se - bad och spa
Hotellhavanna.se - Havanna på facebook
Hotellhavanna.se - restaurang och bar
Hotellhavanna.se - kontakt
Hotellhavanna.se - boka rum
Hotellgastis.se - Hotell Gästis

Behandlingar

20

Klassisk djupgående massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen. Med olika tekniker bearbetas musklerna och tänjs ut så att bindväv och blodcirkulationen i musklerna stimuleras och musklerna blir starkare och smidigare. Hjälper dig att öppna upp ett flöde i kroppen både fysiskt, mentalt och känslomässigt. Den svenska klassiska massagen är djupgående och läkande. I ett inledande samtal kommer du och din massör överens om vad Du behöver just idag och efter behandlingen får du bra råd på enkla knep för att må bättre i din vardag.

60 min behandling Mån-Tors 695 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 875 kr

40 min behandling Mån-Tors 495 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 675 kr

30 min behandling Mån-Tors 395 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 550 kr

Aromadröm

En behandling med väldoftande eteriska oljor som har god effekt på sinnet och känslorna. Du får en djup och behaglig känsla av lugn och välmående. Lugna tag och strykningar gör underverk för dina muskler och släpper på spänningarna. De doftande oljorna masseras in i kroppen, ämnen som endorfin och oxytocin tränger in i blodomloppet. Aromamassage passar speciellt dig som föredrar en mjuk massage eller har värk i kroppen. Tillsammans väljer vi ut någon av våra aromaoljor som passar dig.

60 min behandling Mån-Tors 695 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 875 kr

40 min behandling Mån-Tors 495 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 675 kr

30 min behandling Mån-Tors 395 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 550 kr

Varm oljemassage

En väldigt avslappnande massage med varm olja speciellt lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Tekniken omfattar långa strykningar kombinerat med mjukare knådningar. Denna behandling stimulerar blodcirkulationen och avlägsnar djupt liggande spänningar i muskler och nervsystemet samt löser upp blockeringar i energikanalerna. En mjuk och behaglig energi lösgör sig och ger kroppen stillhet och harmoni. Behandlingen avslutas med en skön ansikts- och hårbotten massage med tryck på olika punkter.

60 min behandling Mån-Tors 695 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 875 kr

Fot- och underbensmassage

Med omtanke om dina ömma ben och fötter får du en uppiggande behandling från tårna upp mot knä. Du blir skönt ompysslad med varma handdukar och genom tryck och knådningar släpper spänningar. Massagen utförs med en salt scrub, en ljuvlig kombination av havssalt och eteriska oljor. Därefter mjukgörande eukaluptuskräm som ger en svalkande känsla och ökar blodcirkulationen i benen. Denna behandling är bra för den som har stela muskler, dålig blodcirkulation, reumatiker och de som behöver hjälp med att må bättre i fötter och underben.

40 min behandling Mån-Tors 495 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 650 kr

Uppfriskande kur

En energigivande massage för ansikte, nacke, dekolletage och hårbotten. Du ligger skönt inpackad i filtar och kroppen värms upp. Inledningsvis får du en skön massage av ansikte, dekolletage och nacke som följs av en rengöring och en vitaminberikad ansiktsmask. Under tiden den verkar tar vi hand om din hårbotten som får en stimulerande massage med stärkande lotion av rosmarin speciellt anpassad för att ge näring och energi. Därefter läggs en varm handduk över ansiktet och avslutningsvis en välgörande dagkräm.

30 min behandling Mån-Tors 450 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 595 kr

Ayurvedisk torrmassage

Helkroppsmassage som utförs med råsidenvantar. Massagen stimulerar flöden och cirkulationen i underhudsvävnaderna. Denna enkla reningsprocedur hjälper att ”tvätta bort” orenheter, lymfsystemet ökar, förbränning i fettvävnaderna, hjälper matsmältningen, cirkulationen, motverkar celluliter och trötthet. Massagen avslutas med en oljemassage. Denna behandling är perfekt för dig som vill rena kroppen. Ta gärna en varm dusch eller ett bad efter så vidgas porer och kanaler, vilket gör att slaggämnen lättare kan passera ut.

60 min behandling Mån-Tors 695 kr Fre-Sön,Helg och Helgafton 875 kr

Heta stenar

En härlig behandling att avnjuta med heta rogivande stenar och väldoftande aromaoljor. Denna metod är välkänd för att främja djup avslappning och öka blodcirkulationen. I denna behandling håller massören de flata stenarna i händerna och kan genom lugnande rörelser och med värmen från stenarna ge en djupgående massage som frigör blockeringar och får spända muskler att slappna av. Detta ökar blod- och lymfcirkulationen och cellförnyelse stimuleras. En upplevelse som ger njutning utöver det vanliga. Heta stenar är bra för dig som har besvär med kramper, muskelspänningar, knutor, behöver varva ner/är stressad, har dålig blodcirkulation, vill ge dig själv en total avslappning. Heta stenar är inte lämpad för dig som har hjärtproblem, är gravid, har svår diabetes.

60 min behandling Mån-Tors 795 kr Fre-Sön, helg och helgafton 895 kr

Ansiktsbehandling

En avslappnande och renande behandling där vi använder oss av Maria Åkerbergs produkter. Inledande rengöring av ansiktet och peeling, därefter en avkopplande massage av ansikte, nacke, axlar och dekolletage, därefter en välgörande mask. Under tiden den verkar får du en mjukgörande handmassage. Varma handdukar läggs sedan över ditt ansikte för att ta bort ansiktsmasken. Avslutningsvis appliceras en vårdande ansiktskräm. Om du väljer 60 minuter ingår även 15 min ryggmassage. (En ansiktskur för alla hudtyper som passar både henne och honom.)

40 min behandling Mån-Tors 545 kr Fre-Sön, helg och helgafton 695 kr

60 min behandling Mån-Tors 795 kr Fre-Sön, helg och helgafton 895 kr

Inför besöket för att din behandling ska bli så bra som möjligt.

*Om du får medicinsk behandling rekommenderar vi att du rådgör med din läkare innan bokning.
*Komma till receptionen i god tid för att hämta ut nyckel till badavdelningen
*Duscha och ta på torra underkläder
*Sitt ner och vänta 5 min innan din behandlingstid
*Har du inte möjlighet att komma till din behandling vill vi veta det senast två dagar innan. Avbokning därefter debiteras till full pris
*Tala med massören om du vill ha lättare eller hårdare massage, vill lägga mer eller mindre tid på olika områden eller något annat som massören bör veta innan behandlingen startar
*Tiden är viktig. Blir du försenad mister du en del av din behandlingstid
*Naturligtvis är mobiltelefon ej tillåtet.

För dig som är gravid rekommenderar vi följande behandlingar:
Aromadröm, Uppfriskande kur, Ansiktsbehandling, Fot och-underbensmassage.

Massage bör undvikas vid: Feber och infektion, Akut inflammation, akut skada, diskbråck, Färsk fraktur, reumatisk sjukdom i halsrygg, skelettinfektion, graviditet de första tre månaderna, akut trauma mot kotpelaren, primär eller sekundär tumör i kotpelare eller ryggmärg.

Havanna Bad & Spa i samband med behandling är gratis (alla dagar).

(OBS Havanna Bad och Spa är stängt mellan 11/1-15/1 2021 för årlig översyn.)

Boka här

Nyheter

Hotellhavanna.se - RSS flöde
Nya stjärnor till Havanna!

Vill du bli en i vårt sköna gäng?

Läs mer
Vi släpper fler platser till våra romprovningar!

En glad för alla er som vill gå på romprovning i höst men som inte hann boka innan det blev fullt…

Läs mer
Lunch v.42

Lunchbuffé mån-fre 12-14

Läs mer
Med omtanke & sunt förnuft…

Vi har vidtagit åtgärder utöver de rekommenderade, i syfte att tillgodose våra gästers önskemål och behov och samtidigt skydda dig, våra medarbetare och vårt samhälle.

Läs mer
Hotellhavanna.se - frimärke