• Svenska
  • English
Hotellhavanna.se - startsida
HotellHavanna - webbshop
Hotellhavanna.se - bad och spa
Hotellhavanna.se - Havanna på facebook
Hotellhavanna.se - restaurang och bar
Hotellhavanna.se - kontakt
Hotellhavanna.se - boka rum
Hotellgastis.se - Hotell Gästis

Konferenslokaler

Våra konferenslokaler

När du bokar en konferens av oss gör vi allt för att det ska bli en upplevelse att längta tillbaka till. Vår ambition är alltid att inget är omöjligt att ordna. Hotellets fyra konferenssalar passar för konferenser och möten med både små och stora grupper. Rummen kan möbleras efter behov och är givetvis utrustade med den senaste tekniken.

Hela hotellet uppmuntrar till upptäcktsfärd! När det är dags att sträcka på benen är det inte många meter till Varbergs berömda strandpromenad. Den följer vattnet mellan Varbergs fästning i norr och Subbe Fyr vid Apelviken i söder. Utsikten från promenaden är aldrig densamma, här bjuds på allt från lättjefullt solglittrande vågor till skummande stormhav. Längs med Strandpromenaden finns flera stränder och möjlighet till bad.

Lokal

Bio/parkett

Skolsittning

Styrelse

U-sittning

Öar

Capablanca

16

6

12

Teófilo

28

24

14

14

24

Sotomayor*

56

26

22

22

36

Romrummet

 –

 9

 –

 –

Tornet

27 fåtöljer

27 fåtöljer

10

10

27 Fåtöljer

* I Sotomayor finns även möjlighet till ”Gästabudssittning” dvs 2 långbord med folk på båda sidor och då går det att ha maximalt 40 personer.

 

Sotomayor

Vår största konferenslokal som rymmer upp till 56 personer. Här sitter man i direkt anslutning till restaurangen och med fönster och utgång mot vår trädgård/terrass.

 

 

Tornet (Hemingways)

Sikta högt och konferera uppe i vårt torn med spektakulär utsikt över havet, Fästningen och Skrivareklippan – lika effektfullt en solig, varm vårdag som när höststormarna piskar mot rutorna. Direkttillgång till våra två takterrasser.

 

 

Teófilo

I vårt annex hittar ni vår konferenslokal Teófilo för den medelstora gruppen. Luftigt, ljust och med utgång till vår trädgård/terrass.

 

 

Capablanca

Vårt lite mindre konferensrum för den mindre gruppen. Perfekt för tex ett styrelsemöte eller liknande. Med fönster och utgång till vår trädgård/terrass.

 

 

 

Boka här

Nyheter

Hotellhavanna.se - RSS flöde
Datum för höstens romprovningar

Välkommen på romprovning med Per Ädel i höst!

Läs mer
Veckans luncher

Nu under sommaren fram till kl 15!

Läs mer
PREMIÄR FÖR SOMMARMENYN!

Vår somriga meny med klassiker och nyheter är här!

Läs mer
BILJETTER TILL NÄSTA ÅRS HAVANNA RUM DAY!

Du kan redan nu säkra din plats till nästa års romfestival!

Läs mer
Hotellhavanna.se - frimärke