• Svenska
  • English
Hotellhavanna.se - startsida
hotellhavanna.tictail.com - webbshop
Hotellhavanna.se - bad och spa
Hotellhavanna.se - Havanna på facebook
Hotellhavanna.se - restaurang och bar
Hotellhavanna.se - kontakt
Hotellhavanna.se - boka rum
Hotellgastis.se - Hotell Gästis

Fiesta del Cigarro 2019

 

Biljetter till eventen köps i vår webshop http://shop.hotellhavanna.se/sv/fiesta-del-cigarro-2019/

(Observera att på alla köp tillkommer en bokningsavgift på 20:-, evenemangen är inte avbokningsbara )

Fredag 28/6

Event 1
17.30 (tältet)
——– Cigarren i det blinda ———-
André Bornecrantz Dias från Mellgrens Fine Tobacco kommer och håller en utbildning i hur man skriver en cigarr-recension. André sitter i smakpanelen för den internationella cigarrtidningen Cigar Journal där han och 69 andra personer världen över betygsätter cigarrer i det blinda.
Under provningen kommer ni få en cigarr utan gördel som ni med hjälp av Cigar Journals smak-protokoll och Andrés guidning över vad man behöver tänka på när man betygsätter en cigarr kommer fram till ett personligt omdöme. Vi får se om ni sätter samma betyg som tidningen har satt. Den som kommer närmast Cigar Journals koncensus-bedömning vinner en fin liten överraskning.
I eventet ingår:
1 premiumcigarr
1 exemplar av tidningen Cigar Journal
Pris 220:-

Event 2
18.00 – 20.00 (lilla konferensen)
———— Rulla din egen cigarr ————
In English
Skandinaviens bästa Torcedor Niels Nielsen håller en utbildning i konsten att rulla cigarr. Du får tobak som räcker för att rulla 2 till 3 cigarrer. Extra täckblad och lim att ta med hem om det mot förmodan skulle behöva bättras på dina egenrullade mästerverk när det är dax att röka dem. Även ett fint Cigar Repair Kit och en cigarr rullad av Senor Nielsen himself ingår i det här spännande eventet.
Pris 395:-

Event 3
Klockan 20.00 (tältet)
—— Kind Cigars ——
Detaljerad event-info och pris kommer senare.
Pris 395

Lördag 29/6


Event 4
13.30 (tältet)
—- Breakfast of Champions —-
Martin Nelson från Kind Cigars har plockat med sig den roliga och inspirerande Magnus Fritzell från Svensk Champagneimport som kommer och underhåller er med föredrag och skämma bort era strupar med fantastisk Champagnepärlor från de lite mindre husen!
Vi provar 5 olika sorters champagne och lär oss tillsammans vad de passar till med hjälp av en avsmakningsbricka full av allt från frukt till lakrits.
Vill man komplettera upplevelsen med en cigarr, utvald av Martin att matcha gudarnas bubblor med kommer det att finnas på plats till försäljning.
Pris 390:-

Event 5
14.00 – 16.00 (lilla konferensen)
————Rulla din egen cigarr————
In English
Skandinaviens bästa Torcedor Niels Nielsen håller en utbildning i konsten att rulla cigarr. Du får tobak som räcker för att rulla 2 till 3 cigarrer. Extra täckblad och lim att ta med hem om det mot förmodan skulle behöva bättras på dina egenrullade mästerverk när det är dax att röka dem. Även ett fint Cigar Repair Kit och en cigarr rullad av Senor Nielsen himself ingår i det här spännande eventet.
Pris 395:-

Event 6
16.00 (tältet)
–—- Portvin och cigarr ——-
Anders W Bengtsson och Milad Makdesi från Taste Port Gothenburg bjuder på den gudomliga kombinationen portvin och cigarr. Fylligheten och sötman från ett vin av högsta kvalitét ger här en extra dimension till cigarrnjutningen när ett plus ett blir tre. Anders och Milad berättar om hur portvin framställs samtidigt som vi röker en spännande handplockad cigarr som gifter sig perfekt med drycken.
Pris 395:-


Event 7
18.00 (tältet)
-— Pine Ridge and the Boss —-
Fredric från Pine Ridge Brewery serverar en helt unik fatlagrad öl bryggd i Falkenberg. Det här är definitivt small batch eller extremt limiterat om ni så vill.
Förra årets mest bejublade föredragshållare Zakarias Al Tememe som nu flyttat till Dominikanska Republiken kommer hem för att presentera sitt nya projekt Cigar Academy och bjuda på ett smakprov av sitt sprillans nya cigarr-märke.
Fredric och Zacke blir ett perfekt par i en provning som har alla förutsättningar att bli minnesvärd.
Pris 295:-

Event 8
20.00 (tältet)
-—- Habanos Nordic ——
Det är med stolthet och glädje vi för fjärde året i rad kan presentera Sveriges största cigarrdistributör Habanos Nordic på Fiesta del Cigarro. I år vill vi inte avslöja vilken cigarr Habanos bjuder på utan vi nöjer oss med att lova att det precis som vanligt blir en riktigt bra Big Bang for the Buck Habano och en underhållande show. Naturligtvis kräver avslutnings-eventet på Fiesta del Cigarro 2019 en grym pinne och det har Habanos Nordic självklart utlovat. Cigarrens sällskap blir här ett glas av den fantastiska romen Havana Club Selección de Maestros och en kubansk öl.
FULLBOKAD
Pris 395:-

Söndag 30/6
Event 9
11.00 (uteserveringen)
——- Smoke Off ——
Som ett stilla farväl till friheten att avnjuta en god cigarr på svenska uteserveringar tänder vi valfri pinne under oorganiserade former.
Kostnadsfri drop-in

 

Boka här

Nyheter

Hotellhavanna.se - RSS flöde
Lunch vecka 8

Lunchbuffé mån-fre 12-14

Läs mer
ROMPROVNING – Nya datum!

Nu har vi släppt vårens datum för romprovning med Per Ädel! Datumen hittar ni här 

Läs mer
Hotellhavanna.se - frimärke