• Svenska
  • English
Hotellhavanna.se - startsida
HotellHavanna - webbshop
Hotellhavanna.se - bad och spa
Hotellhavanna.se - Havanna på facebook
Hotellhavanna.se - restaurang och bar
Hotellhavanna.se - kontakt
Hotellhavanna.se - boka rum
Hotellgastis.se - Hotell Gästis

White guide

WHITE GUIDE
2019 utökar välrenommerade restaurangguiden White Guide sitt revir att även omfatta hotell. Vi på Havanna är såklart stolta över att vara ett av tre hotell i Halland (och det enda i Varberg) som fått äran att vara med. Läs hela White Guides omdöme här!
”Så kul att du ska bo hos oss”, välkomnar personalen. Det varma och trevliga mottagandet sätter stämningen, tillsammans med en inredning i rött, gult, orange och äkta mattor in i minsta rum, och så musiken. Varje rum har en bokhylla full med böcker och hinner man inte läsa färdigt, uppmuntras man att ta med boken hem. I minibaren kubansk choklad, kubansk öl och rom. Kubanska cigarrer finns till försäljning och avnjuts i rökrummets sköna fåtöljer. I baren åtskilliga sorters rom. Takterrass med hav och horisont i sikte. Grundaren Lasse Diding dolde inte sin politiska hemvist, lösenordet för wifi är Castro58 och revolutionära affischer från ett svunnet Kuba, tillsammans med drygt 2000 vackra tavlor och fotografier från den karibiska ön pryder väggarna. Gästerna är många, i par, på konferens eller i samband med de populära romprovningarna. Några besöker bara restaurangen. Hotellets spa, prisbelönt för sitt vackra kakel, är väl värt ett besök liksom den fina trädgården och tornrummet tillägnat Ernest Hemingway.

Boka här

Nyheter

Hotellhavanna.se - RSS flöde
Nya stjärnor till Havanna!

Vill du bli en i vårt sköna gäng?

Läs mer
Vi släpper fler platser till våra romprovningar!

En glad för alla er som vill gå på romprovning i höst men som inte hann boka innan det blev fullt…

Läs mer
Lunch v.42

Lunchbuffé mån-fre 12-14

Läs mer
Med omtanke & sunt förnuft…

Vi har vidtagit åtgärder utöver de rekommenderade, i syfte att tillgodose våra gästers önskemål och behov och samtidigt skydda dig, våra medarbetare och vårt samhälle.

Läs mer
Hotellhavanna.se - frimärke