• Svenska
  • English
Hotellhavanna.se - startsida
HotellHavanna - webbshop
Hotellhavanna.se - bad och spa
Hotellhavanna.se - Havanna på facebook
Hotellhavanna.se - restaurang och bar
Hotellhavanna.se - kontakt
Hotellhavanna.se - boka rum
Hotellgastis.se - Hotell Gästis

Havanna 5K – löparrunda

Havanna 5K är en runda för alla. Med start vid vår ytterdörr tar du dig upp över Hästhagabergets naturområde, ner till Lilla Apelviken och det gamla kustsanatoriet, följer kusten och Strandpromenaden från Subbe fyr till Ankarets badplats och avslutar i vår trädgård på hotellets baksida. En promenad på en timma, ett vansinnesrace på tjugo minuter eller vad som helst däremellan.

Rundan är hjälpligt markerad med röda brickor / Havannaklistermärken, men vill du vara säker på att inte hamna vilse så hittar du en utförlig karta HÄR. Vi du ha kartan på papper så finns det i receptionen. 

Havanna 5K finns som segment i applikationen STRAVA, vilket gör det möjligt att tävla med exempelvis vår VD.
www.strava.com/segments/22855071

Om fem kilometer känns för långt kan rundan kortas ner till cirka tre, genom att du tar direkt till höger nere vid Kusthotellet och följer havet tillbaka till Havanna. Vill du springa längre än 5K så struntar du i att svänga upp vid Ankaret och fortsätter istället norrut, rundar fästningen och tar dig tillbaka till Havanna via centrum.

Vill du ha sällskap på en löprunda upp till 10km kan du alltid försöka boka en lokal löpguide i form av vår VD (alternativt ersättare). Detta är gratis men måste bokas i receptionen kvällen innan och funkar oftast men inte alltid 🙂 

Vi önskar dig en fin tur!

 

Boka här

Nyheter

Hotellhavanna.se - RSS flöde
Rhum Clément Master Class på Rum Day 25 maj

I samband med Rum Day får vi finbesök från Martinique av Audrey Bruisson, global marknadschef för Spiribam som håller en Clément Master Class.

Läs mer
Vårens romprovningar med Per Ädel!

Romprovning i vår.

Läs mer
Veckans luncher

     

Läs mer
Nu blir vi kontantfria

Från den 15 juni tar vi inte längre emot kontanter på Havanna. Det går såklart utmärkt att betala med kort och Swish.

Läs mer
Hotellhavanna.se - frimärke