• Svenska
  • English
Hotellhavanna.se - startsida
HotellHavanna - webbshop
Hotellhavanna.se - bad och spa
Hotellhavanna.se - Havanna på facebook
Hotellhavanna.se - restaurang och bar
Hotellhavanna.se - kontakt
Hotellhavanna.se - boka rum
Hotellgastis.se - Hotell Gästis

ROMPROVNING – HÖSTENS DATUM

Boka in er på en av höstens romprovningar med Per Ädel och A-bay Spirits.

Du hittar datumen HÄR!

En romprovning är också en uppskattad present. Fråga oss om presentkort!

JOBBA MED OSS!

VILL DU BLI EN AV OSS?
I en skön och avslappnad miljö med bästa personalen återkommer våra gäster gång på gång. Hos oss blir du en del i ett härligt gäng som älskar det vi gör – att leverera personlig service och få våra gäster att stortrivas.

Nu behöver vi förstärka vårt härliga gäng på Havanna:⁣⁣

 

RECEPTIONIST

På Hotell Havanna är vi kända för vår fantastiska personal. Vi vill att alla som jobbar här kan ge ett proffsigt, varmt och tillmötesgående intryck och leverera en service med familjär känsla.

Är du vår nya stjärna?

Som receptionist hos oss blir du en av flera nyckelpersoner som håller ordning och reda på det mesta som händer i huset. Du älskar service och att få andra människor att känna sig välkomna.

Som person behöver du vara ansvarstagande, kunna ta egna initiativ och kunna behålla lugnet även i stressiga situationer.

Vi erbjuder just nu en tjänst på 80% med chans till utökning. Varannan helg, varierat schema dag/kväll. Helst ser vi att du kan börja så fort som möjligt.

Vi tar emot ansökan på mail: info@hotellhavanna.se
Skriv ”Receptionist” i ämnesraden.

 

 

KOCK – heltid

⁣⁣
Vi söker en erfaren och driven kock. Det handlar framförallt om kvällar och à la carte men även vissa dagpass med dagens lunch på schemat. Vi ser helst att du kan börja redan nu i augusti.⁣⁣⁣
Är du den vi söker? Har du några års erfarenhet och brinner för genuin matlagning med fina råvaror? Då är du varmt välkommen med din ansökan till: koket@hotellhavanna.se⁣⁣⁣

 

 

 

 

SERVITRIS/SERVITÖR – heltid/deltid⁣⁣

I en skön och avslappnad miljö med bästa personalen återkommer våra gäster gång på gång. Hos oss blir du en del i ett härligt gäng som älskar det vi gör – att leverera personlig service och få våra gäster att stortrivas.Vill du bli en av oss och ge våra ätande gäster en extra fin upplevelse? Vi söker servicepersonal för både heltid och deltid. Du ska ha tidigare erfarenhet från branschen och älska mötet med människor.⁣⁣

Skicka din ansökan till: restaurang@hotellhavanna.se⁣⁣

Hoppas vi ses!⁣⁣⁣

Med omtanke & sunt förnuft…

Vi på Hotell Havanna bevakar utvecklingen och följer noga samtliga de riktlinjer från Folkhälsomyndigheten som just nu uppdateras i princip varje dag. Dessutom har vi vidtagit vissa åtgärder utöver de rekommenderade, i syfte att tillgodose våra gästers önskemål och behov och samtidigt skydda dig, våra medarbetare och vårt samhälle.

Ingen personal tillåts komma till jobbet vid minsta tecken på sjukdom.

Personal som jobbar följer strikta rutiner gällande handhygien, kroppskontakt osv.

Vi har uppgraderat våra desinfektionsrutiner vid städning av rum och allmänna utrymmen, med fokus på frekvent vidrörda ytor såsom dörrhandtag, nycklar, strömbrytare osv.

Vi hoppas såklart att våra gäster handlar med sunt förnuft och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer, dvs tvättar händerna, nyser i armvecket, undviker onödig närkontakt och är uppmärksamma på eventuella sjukdomssymtom.

Vi hoppas att vi trots det rådande orosläget ska kunna göra er vistelse så behaglig som möjlig. Hör gärna av er till oss om ni har några ytterligare frågor.

Boka här

Nyheter

Hotellhavanna.se - RSS flöde
JOBBA MED OSS!

Vill du bli en av oss? Vi söker nu en receptionist, en heltidskock och servitris/servitör för hel- eller deltid. Hoppas vi ses!

Läs mer
ROMPROVNING – HÖSTENS DATUM

Boka in er på en av höstens romprovningar med Per Ädel och A-bay Spirits.

Läs mer
Lunch v.39

Lunchbuffé mån-fre 12-14

Läs mer
Med omtanke & sunt förnuft…

Vi har vidtagit åtgärder utöver de rekommenderade, i syfte att tillgodose våra gästers önskemål och behov och samtidigt skydda dig, våra medarbetare och vårt samhälle.

Läs mer
Hotellhavanna.se - frimärke