• Svenska
  • English
Hotellhavanna.se - startsida
HotellHavanna - webbshop
Hotellhavanna.se - bad och spa
Hotellhavanna.se - Havanna på facebook
Hotellhavanna.se - restaurang och bar
Hotellhavanna.se - kontakt
Hotellhavanna.se - boka rum
Hotellgastis.se - Hotell Gästis

Amigos del Club Cigarro

Cigarvänner, ni har kommit rätt!

Nu har vi på Hotell Havanna tillsammans med Club Cigarro del Havanna tagit fram ett vårerbjudande till alla BOTL/SOTL.
Om du inte redan vet så är Hotell Havanna ett av mkt få hotell med cigarlounge och därtill ett mkt härligt cigarrsortiment. Att vi är Habanos Specialist säger en del!
Nu är hotellet inte bara en härlig cigarrlounge, hela miljön andas avkoppling och får dig att känna dig osedvanligt välkommen!
Du får nu som cigarrvän ett härligt erbjudande – kika i bokningskalendern om du hittar ett datum som passar dig, välj & boka och ange KOD ”cigarr” så får du en voucher på 200,- att använda under din vistelse! Kanske vill du prova några av våra drygt 200 romsorter, eller välja något från vårt cigarrsortiment som vi under din vistelse lämnar 20% rabatt på!
En vistelse på Havanna är inte fullständig utan ett ordentligt bad! Så entrén till vår spaavdelning, Havanna Bad&Spa ingår under hela vistelsen. Här finns förutom bassäng med jetstråle, bubbelpool, ångbad, torrbastu med kallbad och även meditativa fotbad och en relaxavdelning där det bjuds på dryck & tilltugg.
På kvällen öppnar vår populära restaurang, dit du kan passa på att boka bord redan i samband med bokningen av hotellpaketet. Du hittar vår meny HÄR!
Klicka på knappen nedan för att komma till bokningskalendern. Här ser du vilka datum som finns tillgängliga, vad det kostar och det är också här du genomför din bokning!
Du får gärna berätta att du kommer via Club Cigarro del Havannas Facebooksida så kan det mkt väl vara att du får sällskap i loungen av ngn medlem.

¡Bienvenidos!

Ps. Vårt erbjudande gäller för boende t.o.m. 30/4-2021. För att ta del av erbjudandet måste bokningen vara gjord senast 28/2.

Nyheter

Hotellhavanna.se - RSS flöde
Vårens romprovningar med Per Ädel!

Romprovning i vår.

Läs mer
Lunch vecka 9
Nu blir vi kontantfria

Från den 15 juni tar vi inte längre emot kontanter på Havanna. Det går såklart utmärkt att betala med kort och Swish.

Läs mer
Hotellhavanna.se - frimärke